هابرای آموزش پخت ماکارونی خونگی لذیذ به سبک لیلا بانو میبایست از مواد تازه استفاده شود. آیا میدانید برای خوش طعم و خوش رنگ شدن ماکارونی چه باید کرد؟ در ادامه این مطلب میتوانید با طرز تهیه و ترفندهای پخت یک ماکرونی خوشمزه و خوشرنگ آشنا شوید. با ما همراه باشید.
مواد لازم
- ماکارونی
- پیاز
- رب
- فلفل دلمه
- سیبزمینی یا نان لواش (برای تهدیگ)
- قارچ (در صورت تمایل )
- نمک
- زردچوبه
- فلفل سیاه یا قرمز
- گوشت چرخ کرده
- روغن
آموزش پخت
طرز تهیه مایع ماکارونی
ابتدا پیاز، فلفل دلمه و قارچها را خرد میکنیم و کنار میگذاریم. یک قابلمه انتخاب میکنیم، درون آن آب میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم؛ تا زمانی که آب جوش بیاید، یک ماهیتابه روی حرارت قرار میدهیم و درون آن روغن میریزیم؛ وقتی روغن داغ شد پیازهای خرد شده را درون روغن میریزیم و تفت میدهیم؛ وقتی پیازها نرم شدند به آن زردچوبه اضافه میکنیم. کمی که تفت دادیم گوشت چرخشده را اضافه میکنیم و پیش از آن که گوشت به مرحلهی سرخ شدن برسد، به آن رب، نمک، فلفل، فلفل دلمه و قارچ را میافزاییم. اکنون اجازه میدهیم مواد، همراه با گوشت و پیاز سرخ شود. در انتها به میزان نصف استکان به مایع ماکارانی، آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم و حرارت را خاموش میکنیم.
طرز پخت ماکارونی
هنگامی که آب قابلمه جوش آمد، ماکارونیها را داخل آن میریزیم. حواسمان باشد تا پختن ماکرونی، چندین بار آن را هم بزنیم. این کار باعث میشود که ماکرونیها به هم نچسبند. وقتی ماکرونیها به اندازه دلخواه پخته شد، آن را در آبکش میریزیم؛ سپس روی آن آب سرد میریزیم و قابلمه خالی را روی حرارت میگذازیم و داخل آن روغن میریزیم؛ وقتی روغن داغ شد، کف آن سیبزمینی حلقه شده یا نان لواش میگذاریم. اکنون ماکرونیها را در دو قسمت درون قابلمه میریزیم و در هر قسمت مایع ماکارونی را به آن افزوده و مخلوط میکنیم. در انتها شعله را کم کرده و به مدت حدود سی تا چهل دقیقه صبر میکنیم تا دم بکشد.
نکتههای کلیدی
اگر از شعلهپخشکن استفاده میکنید، زمان بیشتری برای دمکشیدن ماکرونی نیاز است.
هنگامی که میخواهید ماکرونی خوشرنگتر شود، باید رب را به خوبی در روغن تفت دهید.
اگر میخواهید تهدیگ سیبزمینی ترد شود، میتوانید حلقهها را نازکتر ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قرمه سبزی
بسیار ماکارونی خوشمزهای شد
سپاس فراوان.
سپاس فراوان