سلام خدمت دوستان عزیز. سوپ جو یکی از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین سوپ‌هاست. در اینجا طرز تهیه سوپ جو را به شما توضیح می‌دهم:

مواد لازم:

جو پوست‌کنده یا جو پرک: 1 پیمانه

هویج رنده‌شده: 1 عدد

سیب‌زمینی خردشده: 1 عدد (اختیاری)

پیاز خردشده: 1 عدد

سینه مرغ: 200 گرم (اختیاری)

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ : به میزان لازم

جعفری و گشنیز خردشده،

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم

روغن یا کره: 2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه سوپ جو:

1. پخت اولیه جو:
جو را از قبل چند ساعت خیس کنید. سپس در یک قابلمه با آب بپزید تا نرم شود. البته اگر جو پرک باشد نيازی نیست خيس کنید از جو بلغور هم می‌توانید استفاده کنید که به نظر بنده‌ گزینه ی خوبی هست.

دستور پخت سوپ جو

2. پخت مرغ:
سینه مرغ را خرد کرده، تکه های کوچک ریز کرده و کنار بگذارید.  3. تفت‌دادن پیاز:
در قابلمه‌ای بزرگ، پیاز را با روغن یا کره تفت دهید تا طلایی شود. سپس مرغ های ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید و بعد زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

4. اضافه‌کردن مواد:
هویج رنده‌شده، سعی کنید هویج کم باشد  تا شوپ جو شیرین نشود سپس سیب‌زمینی، و جو پخته را به قابلمه اضافه کنید. سپس آب مرغ و نمک و فلفل و گشنیز و جعفری خردشده را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بپزند.                    6. تزئین و سرو:
سوپ را در ظرف سرو ریخته و با جعفری خردشده تزئین کنید. می‌توانید آن را با نان تازه میل کنید.

نکته:

اگر می‌خواهید سوپ غلیظ‌تر شود، مقداری جو را میکس کرده و به قابلمه اضافه کنید. البته من به عنوان آشپز از یک یا دو قاشق غذاخوری جو دوسر استفاده میکنم چون سوپ لعابدار  می‌شود.

برای طعم بهتر می‌توانید کمی آب‌لیمو نیز به سوپ اضافه کنید.

نوش جان..

همچنین بخوانید: طرز تهیه شیرینی نعلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *